16.-19.5.2019
        Fin | Sv | Eng 

                                   

Pääesiintyjät 2019

Double Date (USA)

Double Date laulaa hauskoja, jazzahtavia sovituksia, tiukoin harmonioin, ja enimmäkseen barbershop -tyyliin.Repertoaariin kuuluu barbershopin klassikkoja, kansanlauluja, musikaaliteoksia, jazz –laulun perusteoksia, länsimaisia ja intialaisia perinteisiä lauluja, sekä pop-musiikkia koko 1900 –vuosisadalta.

 

 

Philomela

Philomelan muodostaa noin 40 ennakkoluulotonta, laulamista rakastavaa naista, jotka ovat yhdessä sulava soitin, yksi moniääninen instrumentti.  Kuoro liikkuu ja kuljettaa ääntä tilassa yleisön keskellä ja ympärillä. Musiikkineuvos Marjukka Riihimäki on johtanut Philomelaa sen perustamisesta lähtien. Helsingissä toimiva, 1984 perustettu Philomela on noussut yhdeksi maamme merkittävimmäksi kuoroksi, joka nauttii laajaa kansainvälistä arvostusta.

Humanophones (FRA)

Humanophones lukokonaan kehossa tuotettua musiikkia. Tämä kvintetti koostuu kolmesta laulajasta ja kahdesta kehorummuttajasta. HUMANPHONES on ”Groov´Anime” on räjähtävä, jossa ääni kaikissa muodoissaan soittaa voimakkailla ja tehokkailla kehon lyömäsoittimilla riemukkaan konsertin! HUMANOPHONES tislaa alkuperäistä alkemiaa, joka sekoittaa pop-musiikin, funkin, jazzin, soul musiikkia ja insipiraatioita heimoista täältä ja muualta. Villi ja energinen tuoreus säteilee tästä bändistä!

 

 

 

 


AJANKOHTAISTA

Vuoden 2019 pääesiintyjät:

Double Date (USA )         Humanophones (FRA)             Philomela

 

 

 

 


Liput Anna palautetta Facebookissa Yhteystyökumppanit & sponsorit