24.-28.5.2017
        Fin | Sv | Eng 

      

Må Pyton

Må Pyton on hankala väliinputoaja. Se on lauluyhtye eli jonkinlainen laulava bändi. Se etsii yhä linjaa hyvän maun ja taiteellisen katastrofin ristiaallokossa. Se haluaisi viestiä maailman epäkohdista, mutta rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. Se on kolunnut kuoromaailman kiemurat ja koukerot, taistellut tyttövuosien tyvenet ja tyrskyt sekä hionut hegeliläisen huumorin hedonistiseen huippuunsa. Se tekee muutakin kuin laulaa Monty Pythonia, mutta siitä lisää sitten keikalla. Tekstit sen käyttöön on ansiokkaasti kääntänyt Antti Viitamäki.

Osta tästä liput

 

Sweeet Voices kuva

Sweet Voices

Sweet Voices lauluryhmä koostuu innokkaista naislaulajista joiden ohjelmiston aiheet käsittää kaiken maan ja taivaan välillä, rakkaus kuitenkin keskeisenä temana! Leidit laulavat 3-4 äänisiä sovituksia swing-tyyliin jazzahtavin äänin. Sweet Voices esiintyy lähiseudun eri tapahtumissa ja juhlissa ja he toimivat Mustasaaren aikuisopiston kurssina.

Osta tästä liput

     

                                  

 

 

 

 

 

SoulSisters Jump'n'Jive

SoulSisters sukeltavat neljäkymmentäluvun poreilevan pinnan alle ja tarjoilevat korvia hivelevän kokonaisuuden josta löytyy sekä tunnelmointia että rockin räväkkyyttä, balladeista tempoihin, jotka saavat paatuneemmatkin gangsterit tanssilattialle. Show on maukas sekoitus uusia ja vanhempia suosikkikappaleita jännittävillä soitinvalinnoilla ja muikeilla laulusovituksilla.

Osta tästä liput


 

        
Liput Anna palautetta Facebookissa Yhteystyökumppanit & sponsorit